Drainbo Fettutskiller

 

 

Drainbo®
Organiske og miljøvennlige løsninger.

Drainbo® Organisk Fettutskiller behandling er basert på naturlige og miljøvennlige mikrober som trenger inn, bryter ned fett og organisk avfall.

Drainbo® Organisk Fettutskiller behandling tilsettes automatisk. Systemer tilsetter nye mikrober periodisk. Dette vil opprettholde systemet friskt og rent samt sikrer en kontinuerlig nedbrytning av avfallet. Dette vil gi et vedlikeholdsfritt system.


 
 

Fakta om vår organiske metode

Miljøvennlig

Denne prosessen benytter billioner av ørsmå, naturlige levende mikroorganismer som igjen bruker organisk avfall til mat og energikilde. Drainbo består kun av naturlige ingredienser og er helt miljøvennlig og etterlater seg ikke avfall i naturen

Biologisk

Prosessen benytter billioner av ørsmå, naturlige levende mikroorganismer som igjen bruker organisk avfall til mat og energikilde. Drainbo bruker dermed naturens egen metode for nedbrytning men mye raskere.

Økologisk

Drainbo benytter naturens egen metode for å resirkulere, gjennom en naturlig, stabil prosess som bryter ned organisk avfall og deretter omdanner dette til enkle, men viktige stoffer som bidrar til ett bedre miljø.

Organisk

Drainbo Naturlig Avløpsåpner er basert på syv stammer av bakterier, som benytter en naturlig biologisk nedbrytnings prosess, og er identisk den naturen selv benytter for å holde miljøet i perfekt balanse.